Despre mine

Din iunie 2015 fac parte din „Telekom Sport”. Până în acel moment am avut scurte perioade de colaborări cu oameni din fotbal.

În martie 2016 am comentat primul meu meci de fotbal, dar abia din ianuarie 2017 pot să mă consider cu adevărat comentator sportiv cu roluri depline. Am comentat meciuri din Premier League, La Liga, Liga 2, Liga 1, Barajul de promovare mentinere în Liga 1, Liga 4, Uefa Champions League, Europa League, Serie A, Bundesliga, finala Cupei Franței, plus campionatele din Cehia, Ucraina și Rusia. Cele mai importante meciuri la care am fost la microfon sunt: Juventus- AC Milan, Liverpool-West Ham, Deportivo La Coruna-Real Madrid, Barcelona-Real Betis, Sevilla-Barcelona și Manchester City-Sahtior.

În aprilie 2019, am fost desemnat tânărul jurnalist sportiv al anului în cadrul Galei premiilor Ascociației Presei Sportive.

Acest blog este din dorința de a dezbate cât mai mult cu prietenii de pe Facebook cele mai importante evenimente. Am posibilitatea de a scrie despre orice eveniment sportiv și de a comunica alături de prieteni, amici și de cei care mă ascultă și urmăresc, iar asta mă pasionează. Veți găsi aici în special analize, evenimente importante din istoria fotbalului dar și întrebări.

Mulțumesc oamenilor care sunt lângă mine în acest proiect: Andrei Angelescu  Adrian J. Ioan și Bogdan Ghiță. 

Publicitate